Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:09:31

Двадцять дев’ята сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

29.03.2018   09:00Агенцiя

29 березня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав відповідне розпорядження.

Питання:

1. Про затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2018 рік.

2. Про затвердження змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Чернігові.

3. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури.

4. Про погодження Інвестиційної програми ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНРГО” на 2018 рік.

5. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.

6. Про внесення змін до Програми управління комунальним майном територіальної громади міста Чернігова на 2017-2019 роки.

7. Про затвердження Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові.

8. Про затвердження змін до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VII-7.

9. Про припинення юридичної особи Чернігівська міська лікарня №1 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська міська лікарня №1” Чернігівської міської ради.

10. Про припинення юридичної особи Чернігівська міська лікарня №2 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська міська лікарня № 2” Чернігівської міської ради.

11. Про припинення юридичної особи комунального лікувально – профілактичного закладу “Чернігівська міська лікарня № 3” Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська міська лікарня № 3” Чернігівської міської ради.

12. Про припинення юридичної особи Лікарня №4 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська міська лікарня №4” Чернігівської міської ради.

13. Про припинення юридичної особи Пологовий будинок Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Пологовий будинок” Чернігівської міської ради.

14. Про припинення юридичної особи Дитяча поліклініка №1 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Дитяча поліклініка №1” Чернігівської міської ради.

15. Про припинення юридичної особи Дитяча поліклініка №2 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Дитяча поліклініка №2” Чернігівської міської ради.

16. Про припинення юридичної особи Міська стоматологічна поліклініка Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Чернігівський міський стоматологічний центр” Чернігівської міської ради.

17. Про припинення юридичної особи Дитяча стоматологічна поліклініка Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство “Дитяча стоматологічна поліклініка” Чернігівської міської ради.

18. Про затвердження Положення про фінансове управління Чернігівської міської ради у новій редакції.

19. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від  30 листопада 2017 року №25/VII-30 “Про міській бюджет на 2018 рік” зі змінами і доповненнями (№26/VII-15, №27/VII-18, №28/VII-22).

20. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року “Про місцеві податки” (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія, 53 сесія 6 скликання, (№3/VII-11, №13/VII-20, №14/VII-20, №16/VII-2, №19/VII-16, №25/VII-26, №26/VII-14, №28/VII-21).

21. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва та будівництва індивідуальних гаражів.

22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

23. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

25. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

26. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

27. Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII – 18 “Про надання пільг зі сплати земельного податку у 2018 році”.

28. Про депутатські запити.

29. Різне.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини