Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:01:46

Освітній проект для мультибатьків підбиває підумки

15.12.2017   11:00Агенцiя

Старт унікального як для Чернігова, так і, напевно, для всієї країни освітнього соціального проекту «Ми чи «Я і Я»? Батьки двійнят у пошуках відповіді» ми анонсували ще в травні. За цей час проведено 8 зустрічей різної тематики: це і психологія особистості, і подорожі з дітками, і дрес-код для двійнят, близнюків чи трійні. А особливість проекту в тому, що він спрямований саме на мультибатьків, хоча з’ясувалося, що цікавий і корисний усім батькам без виключення. Без зайвої скромності можна сказати, що зустрічі викликали значний інтерес! Про це й піде мова на підсумковій прес-конференції, що відбудеться в п’ятницю, 15 грудня, об 11.00 в приміщенні центру розвитку «Орігамі» (вул.Гетьмана Полуботка, 18).

Варто зазначити, що цей проект став можливим завдяки підтримці Вritish Council та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради. «Спочатку ми обирали доволі вузькі теми, а потім розширили ці рамки й останню зустріч присвятили темі медичної реформи, - розповідає ініціаторка проекту, засновниця блогу СheTwins Ольга Рись. – Як зазначалося, важливою для нас була соціальна складова, всі зібрані кошти ми спрямуємо на допомогу чернігівській родині, в якій підростають двійнята з діагнозом ДЦП. Благодійну скриньку відкриємо напередодні прес-конференції, тож її учасники першими дізнаються про результати».
Отже, на запитання журналістів нададуть відповіді:
- Ольга Рись, засновник блогу СheTwins, керівник проекту «Ми чи «Я та Я»;
- Олександра Павленко, менеджер проекту, мама двійнят.
- Лариса Пащенко, директор Центру «Орігамі»;
- Неля Лавриненко, керівник приватної школи «МудрАнгелики».

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.