Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:19:14

У бібліотеці Короленка брати Капранови розкажуть усю правду про Майдан

15.12.2017   12:30Агенцiя

Книгу "Майдан. Таємні файли" презентують у Чернігові Брати Капранови. Захід відбудеться 15 грудня, о 12:30, у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г.Короленка (проспект Миру, 41). Вхід: вільний.

"Настав час отримати правду про Майдан, – каже письменник Віталій Капранов. – Адже парадокс у тому, що всі ми там були, та ніхто не знає істини. Не було такої людини яка могла бачити всю картину одночасно. Перебувати в Будинку профспілок, на Грушевського, на сцені Майдану, в Харкові та Донецьку під час штурму обладміністрацій. Вирішили зібрати свідчення тих, хто був у вирішальних точках у ключові моменти. Опитали більше півтора десятки людей".
У книгу увійшло 20 файлів журналістський сюжетів та розслідувань. Вона відповідає на питання: "Хто готував та фінансував Майдан?", "Коли це все почалося?", "Чому так багато людей вийшло?", "Хто готував російську весну?", "Хто стріляв у Нігояна?".
"Ми рік працювали над свідченнями. Ідею книги отримали під час роботи над програмою журналістських розслідувань "Брат за брата". Наша мета – бути неупередженими, ми не заангажовані політично. Не любимо владу. Адже на кожну оповідь свідка наводимо інформаційне повідомлення зі ЗМІ, яке нагадує та підтверджує наведений факт", – розповідають автори.

У програмі заходу:
1. Презентація книги "Майдан. Таємні файли".
2. Спілкування наживо.
3. Поради з "виживання" для бібліотекарів.
4. Автограф-сесія.

За додатковою інформацією звертатися:
Наталія Утиро, тел. (0462) 67-61-97

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини