Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:17:16

Прес-брифінг "Чернігівщина рік під контролем: що далі?"

30.05.2017   11:00Агенцiя

30 травня о 11.00  у приміщенні прес-клубу “Просвіта”  (вул. Хлібопекарська, буд.10) відбудеться прес-брифінг, присвячений річниці діяльності громадського об’єднання  Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем».

У прес-брифінгу братимуть участь:
       
1. Сергій Старченко – активіст руху «Під контролем».
2. Павло Пущенко – активіст руху «Під контролем».
3. Валерій Карась - начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Чернігівської обласної прокуратури.
4. Олександр Гашпар- активіст руху «Під контролем».

Представники Руху «Під контролем» проінформують про досягнення, перемоги та складнощі у своїй діяльності щодо боротьби із корупцією серед депутатів та чиновників місцевого рівня. Також активісти розкажуть про взаємодію прокуратури із представниками Руху. Активісти Руху оголосять подальші плани у боротьбі із проявами корупційних дій чиновників та депутатів місцевих рад.
Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем» стартував 12 травня 2016 року як об’єднання регіональних громадських організацій, які послідовно протягом останніх років боряться із корупцією у своїх регіонах.  Наразі коаліція об’єднує близько 80 громадських організацій з усіх регіонів України.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.