Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:04:22

Конкурс інноваційних проектів на основі відкритих даних Open Data Challenge

23.05.2017   17:00Агенцiя

23 травня з 17:00 по 19:00

Світогляд", Коворкінг, конференц-простір, Культурно-діловий центр
Пр-т. Перемоги, 108-а, 2-й пов.

23 травня запрошуємо на другий регіональний запуск національного конкурсу IT-проектів та рішень на основі відкритих даних у місті Чернігів.

Open Data Challenge - це міжнародний формат конкурсу для проектів на основі відкритих даних, що вперше масштабно стартує в Україні.

Після успішного запуску Open Data Challenge в Києві та Львові ми рухаємося далі, щоб якомога більше охочих з усієї України ознайомилися з конкурсом та змогли взяти у ньому участь.

У рамках конкурсу ми шукаємо інноваційні, суспільно важливі проекти, що матимуть фантастичний бізнес потенціал. Адже відкриті дані мають економічну цінність, коли на основі них створюються продукти або сервіси, що допомагають вирішувати повсякденні проблеми суспільства.

Подавайся на конкурс та позмагайся за можливість отримати інвестицію в 400, 500 або 600 тисяч гривень та експертну підтримку найкращих міжнародних спеціалістів з відкритих даних для реалізації твого проекту. Призовий фонд конкурсу: 1 500 000 гривень.

Запрошуємо на презентацію конкурсу у Чернігові 23 травня 2017, де ми розповімо про формат, умови конкурсу та вимоги до проектів.

Реєстрація обов'язкова за посиланням:
https://goo.gl/forms/sBsfiJcPLi9BOT9v1

Спікерами на цій події будуть
Kateryna Onyiliogwu - керівник напрямку відкритих даних проекту “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах”. Останні 2,5 роки працювала в Open Data Institute, Лондон, де заснувала та керувала кількома міжнародними проектами, в рамках програми Open Data for Development – Open Data Leaders Network, Responsive City Challenge та багато інших. Фокусувалась на створенні інновацій на основі відкритих даних, підтримувала та була ментором стартапів з ЄС та Малазії.

Pavlo Radchenko- операційний менеджер проекту фонду “Східна Європа”. Останні два роки працював у Державному агентстві з питань електронного урядування України, де був залучений до підготовки нормативно-правового забезпечення оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних та створення та забезпечення функціонування Єдиного державного веб-порталу відкритих даних data.gov.ua

Open Data Challenge створений в рамках проекту Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах за підтримки Державне агентство з питань електронного урядування України та у партнерстві з Open Data Institute (Лондон), Фонд Східна Європа та 1991 Open Data Incubator.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини