Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:30:29

Вік вчись. Вік пам'ятай - Майстер-класи Гордія Остаповича

27.05.2017   11:00Агенцiя

27 травня 2017 р. з 11:00 до 18:00

Цього разу на слухачів чекає аж два трьохгодинні майстер-класи! І хоча це буде дві різні теми, ми об'єднали їх одним спільним меседжем — "Вік вчись. Вік пам'ятай"

Живучи в час божевільного інформаційного потоку, переважна більшість людей розуміє, що якісна робота пам'яті відіграє вирішальну роль в досягненні особистісного та кар'єрного успіху. Теми, які підніме Гордій — актуальні для кожної сучасної людини на 100%.



Перший майстер-клас стосуватиметься запам'ятовування імен та людей. Скільки нових людей можете запам'ятати? Двох? Десятьох? Якщо вірити історії, то Олександр Македонський поіменно міг назвати кожного воїна зі своєї армії, яка налічувала 15 тисяч осіб! Гордій розповість, як працювати з аудиторіями, набитими студентами, з конференціями, наповненими учасниками й зі зборами, де сидять працівники. Вже під час заняття ви навчитесь запам'ятовувати групи 50-80 людей поіменно!

Як запам'ятовувати повноцінно? Як правильно організовувати роботу та режим своєї пам'яті так, щоб з якнайбільшою ймовірністю вчасно згадати потрібний номер телефону, промову, вірш, список, параграф з підручника? Відповіді на ці питання пролунають під час другого майстер-класу, який буде присвячений темі якісного вивчення текстово-числової інформації.

Реєструйтесь за посиланням: https://goo.gl/forms/0WNPjvAwKDFY4N9D3

Або телефонуйте — 675-434, 093 324-49-33

Місце проведення: Центр розвитку "Орігамі", вул. Полуботка, 18.

#ГордійОстапович #мнемоніка #центрорігамі #Чернігів

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини