Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:11:50

Про реформи: публічно і непублічно

01.03.2017   17:00Агенцiя

1 березня о 17:00 в кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» (просп..Миру, 45)  відбудеться прес-кава «Про реформи: публічно і непублічно». Представники Міністерства охорони здоров’я, експерти громадської організації «Центр UA»  та коаліції Реанімаційний пакет реформ проведуть відверту розмову з журналістами щодо перебігу пріоритетних реформ і демократичних змін у Чернігівській області та країні.

Змінити країну — важче, ніж критикувати тих, хто її вже змінює. Зрозуміти реформу — складніше, ніж ображатися, що не спитали твоєї думки. Роль журналістів в комунікації та розробці реформ є однією з найважливіших, тому в рамках туру «ЗміниТИ» відбудеться окрема зустріч з представниками ЗМІ Чернігівщини.

Як відбуватиметься реформа екстреної медичної допомоги в Україні? Що варто змінити в освіті лікарів? Чому доказова медицина важлива для роботи українських лікарів? Як досягти взаємодії заради втілення змін? На ці та інші питання будуть готові відповісти:
- Олександр Лінчевський, заступник міністра охорони здоров’я;
-  Андрій Андрушків, лідер напрямку «Контроль публічних фінансів» Центру UA;
- Олександр Ябчанка, експерт з медичної реформи Реанімаційного пакету реформ.

 
Просимо підтвердити свою участь листом на пошту - olyagoloborodko@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.