Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:14:30

"22PushupChallenge" у Чернігові

05.02.2017   11:00Агенцiя

У Чернігові 5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб "22PushupChallenge".

Розпорядження щодо організації проведення даного заходу підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. У документі зазначено, що Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху, публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу. Управлінню охорони здоров’я міської ради доручено забезпечити медичний супровід заходу. Крім того, управління житлово-комунального господарства міської ради відповідальне за святкове оформлення міста та своєчасне прибирання зазначеної території.

Флешмоб "22PushupChallenge" організований з метою привернення уваги до проблем адаптації військовослужбовців українських воїнів, ветеранів, які повернулися зі Сходу України.

Участь у цьому заході візьмуть представники військкоматів, ВУЗів, військових частин Чернігівського гарнізону, учасники АТО, волонтери та всі небайдужі мешканці міста. Загальна кількість близько 1000 осіб. Кожному учаснику треба бути в теплому одязі та в рукавицях (для віджимання).

Місце проведення: біля Катерининської церкви (від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру).

Час проведення: 11:00 - 12:30 год.
 
Орієнтовний план заходу

11:00 - перекриття патрульною поліцією руху транспорту: від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру. Прибуття медичної служби

11:00 -11:30 - збір основних учасників, розміщення груп людей по секторах. Учасники, які не віджимаються розташовуються по двом краям дороги з маленькими прапорцями, або іншою символікою України в руках

11:30 - інструктаж vip-персон та ключових осіб-співорганізаторів, розташування відеокамер по своїх місцях

11:40 - прибуття керівників області та міста

11:50-12:00 - останні приготування, освячення заходу Євгеном Орда

12:00 - початок віджимань

12:15 - закінчення флешмобу

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини