Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:07:41

День латвійської культури

17.06.2016   16:00Агенцiя

Почесне консульство Латвійської Республіки в м. Чернігові за підтримки Посольства Латвійської Республіки в Україні представляють: День латвійської культури в місті Чернігові.

Головні Партнери Дня латвійської культури – Культурно-просвітницький центр LatviArt та чернігівський культурний проект «Зелена сцена».



Програма дня:

16.00 прес-конференція за участю представників Посольства Латвійської Республіки в Україні, Почесного Консульства Латвійської Республіки в Чернігові та Чернігівській області, Культурно-просвітницького центру LatviArt, культурного проекту «Зелена сцена» та музикантів з Латвії.

16:30 в рамках святкування Днів латвійської культури в Чернігові офіційне відкриття виставки «Югендстиль у Ризі та Латвії».

Місце проведення прес-конференції та офіційного відкриття виставки – Культурно-просвітницький центр LatviArt при Почесному консульстві Латвійської Республіки в м. Чернігові за адресою вул. Гонча, 23.

17.30 в рамках фестивалю «Зелена сцена» на Алеї Героїв відбудуться заходи:

- алея хенд-мейд майстрів
- фотовиставка LATVIA SIGHTSEEING
- інформаційна виставка Ліго/Янів день

19.00
Гра на латиському автентичному музичному інструменті кокле.
Імпровізована взаємодія медитативного та імпульсивного, стародавнього і сучасного - Лайма Янсоне – талановитий музикант-віртуоз з програмою «Літнє сонцестояння»

21.00
відкритий кінопоказ латвійського кіно.
Фільм режисера-сценариста Айгарса Грауби «Команда мрії 1935»

ВХІД ВІЛЬНИЙ!
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини