Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:11:59

Вебінар: "Інформаційні війни: як врятуватися від пропаганди або чому вдається маніпулювати громадською свідомістю"

19.04.2016   13:00Агенцiя

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у безкоштовному вебінаріна тему «Інформаційні війни: як врятуватися від пропаганди або чому вдається маніпулювати громадською свідомістю», що відбудеться 19 квітня о 13:00.

На нашому вебінарі Ви:
•    дізнаєтесь як протистояти інформаційним атакам та регулювати інформаційні потоки;
•    дізнаєтесь як виділяти деякі психологічні аспекти пропаганди і соціальної реклами: переконання, навіювання, зараження, наслідування і, як наслідок, маніпуляція масовою свідомістю;
•    опануєте навички контент-аналізу текстів з проблем інформаційного протиборства, складання текстів у жанрі соціального піару, розвините здатність до критики та самокритики, роботи в колективі;
•    визначите які стратегії допомагають застосовувати навички критичного мислення при роботі з інформацією.

Вебінар проводить Валентина Потапова – координатор освітніх програм Центру громадянської просвіти «Альменда», регіональний тренер Всеукраїнської асоціації вчителів історії та суспільних дисциплін «Нова Доба», випускниця Всеукраїнської програми «Розуміємо права людини».

Мета вебінару - формування розуміння ролі інформації в сучасних умовах, значення засобів мас-медіа та інформаційних технологій в керуванні масовою свідомістю; а також підготування громадянського суспільства до захисту від маніпуляцій масовою свідомістю та пропаганди під час інформаційних війн через створення цілісного уявлення про сутність, місце і роль останньої та розвиток критичного мислення щодо інформації, навичок для збору та аналізу достовірної інформації.

Для участі у вебінаріЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.Після реєстрації на Вашу електронну пошту буде надіслане посилання на кімнату вебінару.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.