Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:33:21

Підприємці розкажуть про свавілля Чернігівської митниці

12.02.2016   14:30Агенцiя

12 лютого о 14:30 пройде прес-конференція підприємців Чернігівщини, які розкажуть про свавілля Чернігівської митниці.

Місце проведення: готель “Україна” - 4-й поверх, пр-т Миру, 33

З 11.02.2016 зупинено митне оформлення вантажів на Чернігівському терміналі в обласному центрі.

В порушення вимог Митного кодексу, відповідних наказів митних органів України, підприємства міста та області не були попереджені про припинення робити зони митного контролю (зони прибуття). Стабільна робота експортерів та імпортерів Чернігівщини зупинена.

Керівництво Чернігівської митниці ДФС пропонує усім незадоволеним суб'єктам ЗЕД проводити митні процедури на митному терміналі, який відкритий у смт. Козелець або при перетині кордону з Україною.

Фактично, Чернігівською митницею ДФС та ДФС України зруйновано цивілізований європейський формат обслуговування українських та іноземних підприємств за принципом “єдиного вікна”.

Підприємці Чернігівщини звернулись до управління СБУ Чернігівської області, міського голови, голови ОДА та голови обласної ради з вимогою негайно прийняти міри щодо поновлення роботи митного терміналу в штатному режимі.

Ще однією вимогою підприємницької громади міста є негайне звільнення з посади керівника Чернігівської митниці ДФС Шавлака О.В. як такого, що своїми діями та бездіяльністю блокує стабільну роботу товаровиробників міста та області. Чернігівську митницю ДФС має очолити професіонал з беззаперечною репутацією та розумінням побудови партнерських відносин з роботодавцями нашої держави.

Організатор — підприємницька коаліція “Сіверщина”

Контактна особа:

Анна Шерман — 095-778-32-38

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.