Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:59:10

Тренінг для журналістів від Представництва Європейського Союзу в Україні

12.02.2016   12:00Агенцiя

12 лютого о 12.00 на базі Експертного клубу «Чиста політика» відбудеться тренінг для журналістів «Висвітлення європейської тематики в українських медіа в контексті початку імплементації Угоди про асоціацію». Під час заходу журналісти матимуть можливість поспілкуватись з Юргісом Вілчінскасом, Керівником відділу преси та інформації, та Вікторією Давидовою, Радником з питань преси та інформації Представництва ЄС. 

Що?     Тренінг для журналістів

Коли?  12 лютого 2016 року, п’ятниця, з 12.00 до 15.00

Де?      Експертний клуб «Чиста політика» (вул. Полуботка, 6-А)

Учасники тренінгу отримають додаткові знання та навички для більш цікавого, коректного та повного висвітлення питань європейської інтеграції, зокрема зв'язку євроінтеграції з процесом внутрішніх реформ в Україні. Програма тренінгу передбачає розгляд таких питань:

  - Угода про асоціацію Україна-ЄС : на що треба звертати увагу журналістам
  - Які типові помилки та стереотипи у висвітленні тематики ЄС і як їх уникати
  - Основні джерела інформації про європейську інтеграцію, відносини між ЄС та Україною 

Під час тренінгу заплановане проведення практичного заняття та вікторини на знання фактів про ЄС.

Тренером виступить Анатолій Марциновський - експерт з європейської тематики, оглядач газети “Газета по-українськи” (www.gazeta.ua), багаторічний автор та редактор інформаційних матеріалів Представництва ЄС в Україні.

Тренінг відбувається в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ– БЕЗКОШТОВНА

Прохання попередньо повідомити про участь у тренінгу: Ользі Гуртовенко, тел. +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.