Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:12:04

Урочистий старт "Ходи-велопробігу "СТОП ВІЙНІ!"

26.04.2015   09:30Агенцiя

Національний заповідник "Гетьманська столиця" запрошує вас взяти участь в урочистому старті «Ходи-велопробігу «СТОП ВІЙНІ !» – безпрецедентній всесвітній акції народної дипломатії, місія якої - підняти нації і народи світу, щоб зупинити війну.

Саме Батурин має велику честь розпочати цю акцію!

Чекаємо вас 26 квітня 2015 року о 09-30 на Цитаделі Батуринської фортеці!

З 26 квітня по 25 жовтня акція пройде через 37 столиць Європи, 2-ві столиці Північної Америки (Вашингтон, Оттава), столиці 3-х герцогств Великобританії, 29-ти штатів і 2-х округів США, та 7-ти провінцій Канади, а,також в історичних містах та ділових центрах, як то: Люблин, Гданськ, Мюнхен, Страсбург, Гаага, Стамбул, Нью-Йорк, Філадельфія, Чикаго, Солт-Лейк-Сіті, Сан-Франциско, Торонто тощо . Всього учасники акції пройдуть понад 40 000 кілометрів, через більше ніж 200 населених пунктів і зупинятимуться в 165-ти (тільки за кордоном – в 123-х) із них, та на двох вершинах гір – Говерла (Україна) і Тімпаногос (США).


 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.