Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:56:23

Всеукраїнський Форум "Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад"

24.01.2015   09:30Агенцiя

24-25 січня  у Чернігові, у приміщенні готелю «Профспілковий» (вул. Шевченка, 105–а), мережа «Громадські ініціативи України» разом з партнерами проведе Всеукраїнський форум «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад».

Після року потрясінь в Україні, учасники Форуму намагатимуться шукати відповіді на питання місця і ролі громадянського суспільства в новій Україні. На що повинні реагувати громадські організації в умовах війни, з якими цільовими групами працювати у першу чергу, на який термін планувати свою роботу, що і як робити інакше. Особливістю Форуму є акцент на діяльність, яка відбувається безпосередньо у місцевих громадах, прямо впливаючи на життя людей. Ми будемо говорити про Крим та Схід України, про громадян і владу.

Простір форуму спланований як великий комунікаційний майданчик, тож кожен з учасників зможе дізнатись про інші організації, ініціативи, ідеї, а також презентувати власні ідеї чи організувати дискусію. В програмі форуму заплановані: панельні та тематичні дискусії, майстер-класи, перегляди відео, знайомство з новими програмами для НУО. Всі учасники форуму зможуть розмістити власні матеріали на стендах.

Однією з «родзинок» Форуму стане відзначення та нагородження найкращих громадських ініціатив у різних сферах: починаючи від екології і волонтерства, до культури та благодійності.

У рамках Форуму відбудуться виступи представників міжнародних та донорських організацій, також практичним досвідом свого успіху поділяться представники НУО України із невеликих населених пунктів нашої країни.

Запрошуються представники національних та місцевих засобів масової інформації, Інтернет-ЗМІ та громадські журналісти до участі у цьому непересічному заході національного масштабу.

Початок реєстрації учасників Форуму 24 січня о 9.30, «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (м. Чернігів, вул. Шевченка, 105–а). Початок роботи Форуму о 10.30


Контакти:

Юрій Степанець, тел. 0679607264, vinmonp@gmail.com
Павло Пущенко, тел. 0634785562, centre.initiative@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.