Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 04:37:45

Відеоконференція з Послом ЄС в Україні Яном Томбінські у Чернігові та Черкасах

12.11.2014   12:00Агенцiя

12 листопада 2014 року о 12.00 запрошуємо експертів з європейської інтеграції, експертів-міжнародників та аналітиків, представників органів місцевого самоврядування та бізнесових кіл, громадських активістів і журналістів, студентів та викладачів вищих навчальних закладів Чернігова та Черкас приєднатися до відеоконференції з Послом ЄС, Головою Представництва Європейського Союзу в Україні, Яном Томбінські. Під час прямого включення Ян Томбінські розкаже про можливий вектор розвитку України в контексті імплементації Угоди про Асоціацію з ЄС, поточний стан відносин ЄС-Україна, а також відповість на питання, які найбільше хвилюють активних громадян.
 
1 листопада почала частково діяти Угода про асоціацію України з ЄС. Це дає підстави говорити про конкретні можливості, програми, реформи в Україні, які варто втілювати в життя, щоб Угода про Асоціацію максимально ефективно та позитивно вплинула на розвиток України.
 
Всі охочі матимуть можливість поставити питання щодо конкретних змін, до яких може призвести імплементація Угоди про Асоціацію, проектів Європейського Союзу в Україні у різних сферах, безвізового режиму, інвестицій та перспектив для України.
 
Відеоконференція Представництва ЄС в Україні з регіонами буде організована на базі Чернігівського центру європейської інформації обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка та Черкаського центру європейської інформації обласної універсальної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.
 
До участі запрошуються усі зацікавлені темою розмови громадяни. Мова проведення заходу – українська.
 
Усі охочі запрошуються на:
Що? Відеоконференція з Головою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінські
Коли? 12 листопада 2014 р. о 12.00
Де? м. Чернігів, приміщення Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, проспект Миру 43, аудиторія № 3 та м. Черкаси, вул. Байди-Вишневецького, 8, другий поверх

Чому?   Усі охочі отримають можливість:
- взяти участь у відеоконференції з Послом ЄС в Україні
- поставити запитання в умовах зазначеної теми конференції та дізнатись відповіді з перших уст
- дізнатись нову для себе інформацію щодо стану відносин Україна-ЄС та перспектив для розвитку різних сфер життя в Україні
- дізнатись більше про інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»

Відеоконференція є частиною інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», яку Представництво ЄС проводить по всій Україні. Інфокампанія – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року в різних містах України. Мета кампанії – пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.
 
За деталями щодо відеоконференції звертайтесь, будь ласка, до Ольги Сушицької, телефон +38(067)2436355, osushytska@internews.ua.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини