Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 14 травня, 00:47:39

Круглий стіл "9 травня: правда і міфи"

29.04.2014   11:00Агенцiя

29 квітня 2014 р. у військово-історичному музеї - відділі Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського відбудеться круглий стіл "9 травня: правда і міфи".

Організатори: Чернігівський історичний музей імені В.В. Тарновського та Український інститут національної пам'яті за сприяння департаменту культури і туризму,  національностей та релігій ОДА та департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Науковці, архівісти та пам'яткознавці обговорюватимуть роль та значення перемоги антигітлерівської коаліції над нацистською Німеччиною в Другій світовій війні у світовій історії, внесок українського народу і, зокрема, чернігівців, у розгромі агресора, правду і міфи про переможну війну та її ціну, проблеми відзначення Дня Перемоги.

Місце проведення: м. Чернігів, вул. Шевченка, 55 а, Військово-історичний музей - відділ Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського.

Початок заходу: 29 квітня 2014 року об 11.00.

Останні новини Чернігівщини

Як служба зайнятості допомагає жінкам знайти роботу?

Як служба зайнятості допомагає жінкам знайти роботу? 13:31

Про це розповіла директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник на відкритті центру бізнес-консультування в Чернігові.

З початку 2024 року громади Чернігівської області отримали 2,23 млн грн за надані населенню адміністративні послуги у сфері земельних відносин

З початку 2024 року громади Чернігівської області отримали 2,23 млн грн за надані населенню адміністративні послуги у сфері земельних відносин 13:06

За січень-квітень 2024 року Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області надало населенню 28 869 адмінпослуг, із яких 16 452 (57%) – громадяни отримали на безоплатній основі.

Понад 280 тисяч гривень зібрали на ярмарку перед Великоднем у громаді на Чернігівщині 10:55

Перед Великоднем із ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради у Корюківській громаді відбувся великий ярмарок. Учасників було чимало, адже долучилися всі заклади й установи освіти, культури, молоді та спорту.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:28

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждало 3 особи.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини