Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:53:49

Прес-конференція "Відкрий Україну через позитив"

18.07.2013   11:00Агенцiя

Імідж міста, регіону  та країни в цілому, залежить не від влади, а, насамперед, від того, що про нього говорять його (її) мешканці або  громадяни. Зміст та характер думок, розмов, відгуків та коментарів залежить від того, якою інформацією про  місто, регіон (країну) вони володіють: якщо лише негативною, то таким чином і будуть сприймати його (її) інші люди; якщо ж інформація буде позитивною (сбалансованою та об'єктивною), то відповідною буде і реакція.
З цих міркувань  та з метою відродити та підтримувати в українцях національну свідомість, повагу та гордість за своє місце народження (проживання) та своїх співвітчизників  була започаткована Всеукраїнська громадська ініціатива "Відкрий Україну через позитив".
18 липня прес-конференція організаторів проекту пройде в Чернігові.
Час проведення:  11.00
Місце проведення: дискусійний клуб «Експертна думка» (вул Полуботка, 6а)
Участь в прес-конференції  візьме Жанна Кобилінська – журналіст-фрілансер, громадський діяч, голова ГО "Чисте перо", ініціатор ВГП "Відкрий Україну через позитив".

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини