Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 04:00:35

Урочисте відкриття 52-х квартирного житлового будинку для військовослужбовців

04.06.2013   10:40Агенцiя

4 червня о 10.40 на території 8 навчального Чернігівського центру Держспецтрансслужби (м. Чернігів, вул.. Щорса, 18), ключі від новеньких, затишних квартир абсолютно безкоштовно отримають 52 родини військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури. Особливість цього будинку полягає у тому, що військові реконструювали будівлю старої казарми під сучасний, європейського типу будинок власними руками. Кожен цвях, цеглину чи плиту перекриття військовослужбовці ретельно перевіряли. Матеріали для робіт використовувалися лише якісні та за доступними цінами. Поруч із будинком побудовано майданчик для дітей та висаджені зелені насадження. Вартість цих квартир значно нижче ринкової, що є великою перевагою, адже на реконструкцію і будівництво житла для військових витрачаються бюджетні кошти. Варто відзначити, що хоч квартир 52, ордери на помешкання отримають 63 родини військових. Адже, отримуючи нову квартиру військовослужбовці які мали службове житло зобов’язані здати попередню державі.
У відкритті  будинку візьмуть участь: Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко, міністр Інфраструктури Володимир Козак, Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-лейтенант Микола Мальков, Голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, Голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, духовенство, військовослужбовці та громадськість міста.

Акредитація на подію до 17.00 3 червня: 095-684-02-86, 093-001-98-94
Або звертатися до Мельник Людмили Василівни, телефон 67-53-72.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.