Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:45:33

У "Пунктах підтримки мобілізації" консультують, а не вручають повістки, - начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП

13.04.2023   11:48Агенцiя

Сьогодні у Чернігові відбулася презентація першого в області "Пункту підтримки мобілізації", створеного за ініціативи начальника Чернігівського обласного ТЦК та СП. Надалі такі пункти розпочнуть свою роботу у Ніжині та Прилуках.

Насправді, питання загальної мобілізації сьогодні турбують практично кожну сім'ю, а нестача інформації з тих чи інших питань, які стосуються мобілізаційних процесів в країні, викликає у цивільних жителів паніку та страх. З цієї причини керівництвом Чернігівського обласного ТЦК та СП було прийнято рішення про початок роботи "Пунктів підтримки мобілізації", головна мета яких - інформування громадян нашого міста та області стосовно мобілізаційних заходів, які проводяться в державі від дня повномасштабного ворожого вторгнення.

Так, громадяни можуть звернутися до пункту, щоб у спокійній дружній атмосфері переговорити з представниками обласного ТЦК та СП, дізнатися про проходження військової служби за призовом та контрактом, уточнити деталі соціальних гарантій, передбачених військовослужбовцям і членам їх сімей, проконсультуватися з інших питань, пов'язаних з загальною мобілізацією та проходженням військової служби.

‼️- У пунктах ми ні в якому разі НЕ вручаємо повістки та НЕ збираємо особисті дані. Головна наша мета - проведення роз'яснювальної роботи та інформування громадян щодо правової основи проведення мобілізації, надання консультацій та соціальної підтримки в межах повноважень, інформування населення про заходи загальної мобілізації, які у нас відбуваються і причин, з яких необхідно стати на захист своєї держави, - наголосив начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП полковник Олег Гончарук.

☝️У "Пункті підтримки мобілізації" ви можете отримати консультацію з питань:

- правової допомоги мобілізованим;
- соціальних гарантій мобілізованих;
- проходження військової служби за контрактом;
- навчання у вищих військових навчальних закладах;
- обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів;
- підстав для надання відстрочки від призову під час мобілізації.

Тож якщо у вас немає часу звернутися безпосередньо до ТЦК та СП за місцем проживання - запрошуємо вас відвідати "Пункт підтримки мобілізації" У Чернігові за адресою вул. Проспект миру, 28 (підземний перехід). Звернутися за консультацією можна з 8:00 до 17:00 кожного дня.

☎️У разі виникнення питань звертайтеся до call-центру Чернігівського обласного ТЦК та СП за телефонами:

📌+38 04622 3-10-07,
📌+ 38 096 852 0582,
📌+ 38 066 811 6977.

Про порядок роботи "Пунктів підтримки мобілізації" в інших населених пунктах Чернігівщини слідкуйте на офіційних сорінках Чернігівського обласного ТЦК та СП!

Разом до перемоги!

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.