Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:26:14

П'яна їзда за кермом та намагання відкупитися обійдуться порушнику в 34 тисячі гривень

06.12.2022   20:27Агенцiя

Керування транспортним засобом в стані сп’яніння під час комендантської години та намагання відкупитись від вчиненого, обійшлось порушнику в 34 тисячі гривень штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами терміном на один рік .

За процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури розглянуто кримінальне провадження щодо чоловіка, який пропонував хабар поліцейським за не складення протоколу про адміністративне правопорушення.

В ході досудового розслідування  та вироком суду встановлено, що чоловік керував транспортним засобом перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння під час комендантської години та був зупинений працівниками поліції. Коли порушнику запропонували пройти освідування з метою перевірки вмісту алкоголю в організмі, він почав пропонувати працівникам поліції грошові кошти в сумі 5 тисяч гривень. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, чоловік від свого задуму уникнути покарання таким чином не відмовився, у зв’язку з чим на місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 369 КК України – пропозиція надання неправомірної вигоди службовій особі та вироком Ріпкинського районного суду його засуджено до 17 000 гривень штрафу.

Крім того, за результатами розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, даній особі також призначено покарання у сумі 17 000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на один рік

 

 

Чернігівська окружна прокуратура

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини