Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:22:53

Ніжин: ситуація життєзабезпченням міста

31.03.2022   14:42Агенцiя

Вода і водовідведення у місті працюють, але 2 котельні ще знаходяться на ремонті, роботи тривають. Частина міста без опалення, на 2х вулицях немає світла.

Звертаємось до мешканців: не утворюйте скупчення людей біля у чергах задля вашої безпеки. Не ігноруйте сигнал тривоги та спускайтесь в укриття! Бережіть себе!

Медичні заклади працюють в штатному режимі. Отримали ліки з числа гуманітарної допомоги зі Львова та Івано-Франківська та розділили їх між медзакладами міста. На сьогодні медзаклади у більшості забезпечені препаратами та ліками. Міська влада вирішує питання з інсуліном.

За добу у місті народилися 2 хлопчики та 1 дівчинка.

Управління соціального захисту реєструє внутрішньо переміщених осіб.

Найближчим часом очікує, що запрацює механізм реєстрації таких осіб у програмі «Дія». Нагадуємо, що українці, які залишилися без житла через дії окупантів, або чиє житло було пошкоджене, зможуть подати заявку на відшкодування через застосунок «Дія», а виплата коштів і відновлення майна почнуться одразу після завершення війни.

Достатньо продуктів на полицях торгових закладів та у більшості магазинів є можливість розраховуватись платіжними картками.

 

Ціни на деякі групи товарів знизились.

Хочемо звернутись до ніжинців з приводу гуманітарної допомоги: працівники міської ради щодня працюють, сортують та розподіляють гуманітарну допомогу. Вона надається усім, хто цього потребує. Зараз на черзі – інваліди 1 групи.

Ми сильні, ми єдині і захищаємо свою землю!

Слава Україні

Міський голова О. Кодола

Титульне фото ілюстровано з мережі

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини