Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:20:20

Майже 4 тонни товарів народного вжитку виявили чернігівські митники у напівпричепі з пелетами

16.02.2022   09:04Агенцiя

6 лютого 2022 року в пункті пропуску «Нові Яриловичі» в зону митного контролю заїхав вантажний автомобіль «DAF» словенської реєстрації. Транспортний засіб перевозив вантаж «пелети з деревини» з Російської Федерації до Болгарії.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків співробітники Чернігівської митниці провели поглиблений огляд автомобіля. Біля задньої стінки напівпричепа за пелетами та мішками виявлено велику партію товарів, серед яких імовірно брендовий одяг та взуття, аксесуари, побутові прилади та інше.

Після зважування було встановлено, що загальна вага прихованого товару становить 3600 кілограмів. За попередньої оцінкою його вартість – понад 2 мільйони гривень.

У діях водія, громадянина України, вбачаються ознаки порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів, а також товарів, транспортних засобів зі спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для переміщення товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України.

Чернігівська митниця

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини