Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:02:36

Про запровадження додаткових тимчасових обмежень на кордоні

08.02.2022   10:23Агенцiя

Захист державного кордону України є невід'ємною частиною загальнодержавної системи забезпечення національної безпеки

 

Прикордонники, виконуючи завдання з охорони державного кордону, діють виключно в межах чинного законодавства.

Повідомляємо, що з метою посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобігання правопорушенням в межах прикордонної смуги Чернігівської області та упередження дестабілізації обстановки на державному кордоні, у відповідності до Законів України «Про Державну прикордонну службу України» та «Про державний кордон України», «Положення про прикордонний режим», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року №1147, в межах прикордонної смуги Чернігівської області вводяться додаткові тимчасові режимні обмеження.

За узгодженням з Чернігівською обласною державною адміністрацією, районними адміністраціями Чернігівської області, обласним управлінням Служби безпеки України, Національної поліції та Державної міграційної служби, наказом начальника 105 прикордонного загону імені князя Володимира Великого від 26 січня 2022 року № 132-АГ «Про запровадження додаткових тимчасових обмежень» та від 26 січня 2022 року № 150-АГ «Про внесення змін до наказу 105 прикордонного загону  імені князя Володимира Великого від 26 січня 2022 року № 132-АГ» в період з 01 лютого 2022 року до  окремого розпорядження запроваджено додаткові тимчасові режимні обмеження на в’їзд і провадження робіт в межах прикордонної смуги  Чернігівської області.

Детально ознайомитися із наказами можна на сайті Держприкордонслужби за посиланням: https://dpsu.gov.ua/ua/Nakazi-nachalnika-zagonu/

Начальник прес-служби

підполковник                                                        Галина ШЕХОВЦОВА

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.