Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:50:09

Радіо Промінь почало мовити у Ніжині

03.02.2022   10:21Агенцiя

Радіо Промінь відтепер можна слухати у Ніжині на частоті 102,2 FM. Загалом 1 лютого три канали Суспільного радіо почали мовлення на нових частотах.

Початок мовлення одразу на 9 нових частотах по всій території України учергове надасть ще більшій кількості населення України можливість отримувати актуальну та достовірну інформацію. З огляду на сучасну геополітичну ситуацію у країні — радіо надає доступ до найважливіших подій та їх аналізу не лише через інтернет, а й завдяки розбудованій FM-мережі всіх трьох каналів Суспільного радіо. Для нашої команди це вже звична робота аналізу потреб аудиторії у різних регіонах країни, з урахуванням яких кожен новий населений пункт отримає ідеально підібраний регіональний контент разом із висвітленням найбільш важливих національних питань, новин та подій в усіх сферах соціального, політичного й культурного життя країни», — зазначив член правління, відповідальний за платформу радіо Дмитро Хоркін.

Відтепер Українське радіо мовить у: 

  • м. Кременчук Полтавської області на частоті 100,9 FM потужністю 1,0 кВт. Раніше трансляція цього радіоканалу відбувалася кожен другий день, але тепер вона буде безперервною, тобто 24 години протягом 7 днів тижня.
  • с. Великий Митник Вінницької області на частоті 96,2 FM. Це також забезпечує стійкий прийом у сусідньому місті Хмільник і прилеглих до нього громадах.

Радіо Промінь мовить на таких FM-хвилях:

  • м. Одеса – 88,5 FM (потужністю 1,0 кВт);
  • м. Суми – 91,3 FM;
  • м. Краматорськ Донецької області – 100,3 FM (0,5 кВт);
  • м. Ніжин на Чернігівщині – 102,2 FM (0,5 кВт);
  • смт Народичі Житомирської області – 98,1 FM.

В місті Охтирка Сумської області 99,6 FM збільшено потужність передавача від 0,2 кВт до 0,5 кВт.

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.