Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:35:20

Одинадцять травмованих людей під час ДТП неподалік Бахмача – розпочато розслідування

11.01.2022   09:45Агенцiя

Ніжинська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження кільком особам.

У неділю 9 січня близько 21.20 на 109 км автодороги «Кіпті-Глухів-Бачівськ» неподалік м. Бахмач сталося зіткнення автомобіля марки «Тойота» RAV 4, під керуванням 45-річної мешканки Київської області та мікроавтобуса марки «Рено» Master під керуванням 26-річного мешканця Чернігова. У результаті аварії 11 осіб - водії та пасажири транспортних засобів, у тому числі 11-річна дитина, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалі доставлені до медичних закладів Бахмача та Ніжина.
На місці аварії працювали слідчо-оперативна група та прокурори. На даний час встановлюються причини і обставини ДТП.  Розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 КК України.
Досудове розслідування проводиться слідчим відділом Ніжинського РВП ГУНП України в Чернігівській області.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

ФОТО з місця подій ГУ ДСНС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини