Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:31:35

В обласній раді залунали різдвяні колядки

06.01.2022   13:05Агенцiя

6 січня, щойно зійде перша зоря на небосхилі, українці відзначають Святвечір.

Напередодні знаменного свята веселі колядники, представники молодіжного руху «Сильне покоління», завітали до обласної ради, аби привітати керівництво та виконавчий апарат.

Творчий колектив організації з різних областей України привітав присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим, заспівав колядки та побажав надії, віри та любові, дива, злагоди і сподівань на все краще. У цей день гості подарували найголовніше – відчуття свята й радості.

Зустрічали творчу молодь перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш та керуючий справами виконавчого апарату Тетяна Гліб.

Ніна Лемеш подякувала талановитим колядникам за привітання та популяризацію традицій українського народу і від депутатського корпусу й виконавчого апарату побажала мирного неба усім, здоров'я, достатку, злагоди й добра.

-Нехай 2022 рік буде успішним для всіх нас, для нашого рідного краю та всієї України! — зазначила керівниця та, як годиться, обдарувала колядників подарунками.
 

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.