Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:42:28

Обстановка на кордоні

09.12.2021   12:22Агенцiя

Протягом минулої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою.

 На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль.
Порушень державного кордону України не допущено, пункти пропуску, які продовжують свою роботу, працюють безперебійно, безпеку осіб, що перетинають державний кордон персоналом прикордонного загону забезпечено.
На ділянці прикордонного загону функціонує 3 пункти пропуску через державний кордон України: міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Славутич».
Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 1492 особи та 618 транспортних засобів, таким чином за добу зафіксовано збільшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 32% та  зменшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 7%.
Пропущено за наявності повного курсу щеплення від COVID-19 – 56 осіб,  4 особам відмовлено у перетині державного кордону України.
Мобільний додаток для контролю режиму самоізоляції «Вдома» встановлено 172 особам.
В пунктах пропуску 2 іноземцям вручено 2 постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України.

Прес-служба Чернігівського прикордонного загону

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини