Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:30:57

Низку питань з врегулювання земельних відносин розглянули сьогодні на засіданні профільної комісії обласної ради

07.10.2021   17:22Агенцiя

7 жовтня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин, яке провів її голова Віктор Кияновський.

У роботі комісії взяв участь заступник голови обласної ради Дмитро Блауш.

На розгляд членів комісії було подано більше десяти питань з врегулювання земельних відносин, низка яких стосувалася надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки, припинення чи надання права постійного користування.

Звернення комунального закладу «Чернігівський ліцей» Чернігівської обласної ради, КНП «Чернігівська обласна лікарня», Чернігівського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Чернігіврайагролісгосп» стосувалися надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою.

Стосовно КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної ради вирішувалось питання безоплатної передачі до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району приміщення Прилуцького протитуберкульозного диспансеру. Крім того, у зв'язку з вищезазначеним, члени комісії розглянули питання про передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району ділянки площею 0,031 га за адресою: м.Прилуки, вул.Земська, 7.

Значну увагу було приділено розгляду планового питання, яке стосувалося звернення депутатів Корюківської районної ради до керівництва держави щодо недопущення припинення діяльності ДП «Холминське лісове господарство».

Насамкінець депутати розглянули звернення про забезпечення контролю за екологічним станом грунтів в Україні, яке містило науково-аналітичну записку, підготовлену державною установою «Інститут регіональних досліджень імені М.І.Долішнього НАК України щодо проблем і шляхів вирішення окресленого питання. А також проаналізували проєкт звернення обласної ради до Президента України, Міністра внутрішніх справ України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Секретаря РНБО і Голови Держекоінспекції з метою вжиття заходів щодо усунення надзвичайної екологічної ситуації в басейні річки Остер.

За результатами розгляду по суті порушених питань будуть підготовлені профільні протокольні пропозиції та доручення й більшість з них буде винесено на розгляд чергового засідання сесії обласної ради.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини