Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:18:38

У Ніжинській міськраді обговорили темпи вакцинації та збільшення нових випадків захворюваності на коронавірус

17.08.2021   10:11Агенцiя

16 серпня, міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду. Керівники медичних закладів міста поінформували про стан загальної епідеміологічної ситуації на території Ніжина, що склалася упродовж попереднього тижня.

Головні лікарі відмічають зріст захворюваності на COVID-19.

Протягом попереднього тижня на ГРВІ захворіло 134 особи, з них 47 дітей.

За минулий тиждень зареєстровано 26 нових випадків (а було 16) на COVID-19. Госпіталізовано за тиждень до міської лікарні 32 пацієнти, 19 яких з підтвердженим діагнозом COVID-19. 2 летальних випадки.

На разі у міській лікарні по напрямку COVID-19 перебуває 39 пацієнтів, з них 25 осіб з підтвердженим ПЛР тестом.
На сьогодні на амбулаторному лікуванні – 30 ніжинців (а було 16), контактних осіб – 46 (а було-25).

Протягом попереднього тижня провакциновано вакцинами Moderna – 990 осіб, CoronaVac – 458 осіб, Pfizer 582 осіб, вакциною Astrazeneca 20 особам проведено ревакцинацію.

У Ніжинському пологовому будинку народилося 20 немовлят: 13 хлопчиків, 7 дівчаток.

У міській лікарні розгортається ще одне відділення, для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Це терапевтичне відділення.

На завершальному етапі виконання робіт по Великому Будівництву в Ніжинській центральній міській лікарні. Продовжуються ремонтні роботи по вул. Гоголя, алеї Шевченка та фонтану на центральній площі міста. На 16 серпня буде заключено договір по капітальному ремонту скверу Гоголя. 13 серпня відбулося розкриття тендерної процедури по алеї Шевченка, наразі вивчаються пропозиції від учасників тендеру. А також запланований поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул.Московська від 10 школи до відділку поліції за кошти обласного бюджету.

Міський голова Олександр Кодола під час наради наголосив на проведення вакцинації в трудових колективах підприємств, установ та організаціях, необхідно виробити колективний імунітет.

Ніжинська міська рада

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини