Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:00:44

У Чернігові - місячник з благоустрою

06.04.2021   11:02Агенцiя

У Чернігові з 1 до 30 квітня 2021 року проводитиметься місячник з благоустрою. Відповідне розпорядження підписав чернігівський міський голова.

Враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», традиційного Дня довкілля цього року не проводитимуть.

Але, з метою покращення благоустрою, організації озеленення, підтримання належного санітарного стану території міста Чернігова, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради, ОЖБК, управителям та ОСББ доручено забезпечити прибирання територій, що перебувають на обслуговуванні, з дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів.

Очищення вулично-дорожньої мережі від ґрунтових наносів забезпечуватиме КП «АТП-2528».

Прибиранням зелених зон, парків, скверів у центральній та історичній частині міста займатиметься КП «Зеленбуд».

Управлінню культури та туризму та КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» доручено забезпечити прибирання сміття на міських кладовищах та ремонт братських могил і пам’ятників із наведенням належного санітарного стану на прилеглих до них територіях.

КП «Муніципальна варта» посилюватиме постійний контроль за виконанням «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова» в частині прибирання власних, прилеглих та закріплених територій за підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини