Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:38:38

Прилуки: нарада з керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради гуманітарної сфери

23.02.2021   10:24Агенцiя

22 лютого, під головуванням профільного заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Шкуренко, відбулася нарада із керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради гуманітарної сфери.

У ході засідання начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олена Александрова підняла питання щодо оприлюднення інформацій у формі відкритих даних на офіційному веб-сайті Прилуцької міської ради та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

З метою всебічного та достовірного висвітлення діяльності органу місцевого самоврядування, комунальних підприємств міста, оперативного інформування громадськості, відкритості, прозорості та доступу до публічної інформації 19 лютого 2021 року затверджено розпорядження секретаря міської ради “Про створення комунальними підприємствами міста сторінок у соціальній мережі Facebook”.

Секретар міської ради Сергій Чміль повідомив, що керівникам комунальних підприємств гуманітарної сфери: КП комбінат шкільного харчування “Шкільний”, КП “Телекомпанія “Прилуки”, КНП “Прилуцька центральна міська лікарня”, КНП “Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги”, КНП “Прилуцька міська дитяча лікарня”, КНП “Прилуцька міська стоматологічна поліклініка” необхідно до 26 лютого призначити відповідальних осіб, забезпечити створення офіційних сторінок підприємств та в подальшому своєчасно оновлювати інформацію на офіційних сторінках підприємств у соціальній мережі Facebook.

Також на нараді посадовці розглянули низку нагальних питань у галузях освіти, медицини, культури та соціальної сфери, серед яких важливими залишається питання харчування дітей у закладах освіти, забезпечення прилучан лікарськими засобами, дотримання протиепідемічних заходів та температурного режиму в закладах освіти, культури, медицини.

Окрему увагу приділено питанню прибирання закріплених територій у зимовий період.

Заступник міського голови закцентувала увагу керівників щодо необхідності врахування перепадів температур повітря та вживання заходів безпеки щодо бурульок та ожеледиці біля будівель структурних підрозділів міської ради.

У ході наради обговорили і підготовку до загальноміських заходів.

Під час наради начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олена Александрова акцентувала, що 23 лютого заплановані установчі збори з формування нового складу Громадської ради на 2021-2022 роки.

Заступник міського голови дала відповідні доручення начальникам відділів, управлінь міської ради та керівникам структурних підрозділів міськради гуманітарної сфери, поставила низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини