Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:52:48

Олену Дмитренко обрано головою наглядової ради ПАТ "Поліграфічно-видавничий комплекс "Десна"

18.02.2021   10:22Агенцiя

Голова обласної ради Олена Дмитренко взяла участь у засідання наглядової ради ПАТ «Поліграфічно-видавничий комплекс «Десна».

До роботи долучилися директор ПАТ «Поліграфічно-видавничий комплекс «Десна» Микола Вербовий, начальник юридичного відділу вищезазначеного підприємства Лариса Юрченко, члени наглядової ради: представник акціонера ТОВ «Редакція Чернігівської обласної газети «Гарт» Дмитро Іванов, представник акціонера ПрАТ «Поліська страхова компанія» Тарас Єрко та акціонер товариства Олег Шеремет.

Затвердивши порядок денний, присутні шляхом голосування обрали головою наглядової ради товариства Олену Дмитренко.

Далі учасники засідання визначили дату скликання Загальних зборів акціонерів Товариства, які заплановано провести 16 квітня поточного року. Після цього було затверджено проєкт порядку денного та узгоджено питання і рішення, які будуть розглядати акціонери товариства на Загальних зборах.

Погоджуючи порядок підготовки та проведення Загальних зборів, наглядовою радою затверджено склад реєстраційної та тимчасової лічильної комісій.

Також учасники засідання продовжили з директором Товариства контракт терміном на 2 роки, одночасно затвердивши його умови.

Після засідання голова обласної ради Олена Дмитренко разом із членами наглядової ради обговорили актуальні питання діяльності товариства у нинішніх умовах та ознайомилися з виробничими потужностями підприємства і побували в друкарських цехах.

Як розповів Микола Вербовий, ПАТ «ПВК «Десна» є правонаступником «Редакційно-видавничого комплексу «Деснянська правда», зараз тут працює 54 працівника, зі них 35 безпосередньо в цехах. Інфраструктурні потужності підприємства, які розташовані у Чернігів по проспекту Перемоги, 62 на 16 тис. кв. м, окрім цехів виробничої бази, здаються в оренду організаціям та установам. Торік дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) склав майже 16 млн грн.

За словами заступника директора ПАТ «ПВК «Десна» Олега Жили, всупереч конкуренції «Десна» залишається одним з провідних поліграфічних підприємств Чернігівщини зі стабільною репутацією якісного виробника. На обладнанні друкується переважна більшість газет та журналів області.

Крім періодики, тут за допомогою потужного обладнання, офсетних друкарських машин, копіювальних, проявляючих, ріжучих та пресуючих станків виготовляють книги, брошури, афіши, календарі та іншу друковану продукцію. Член наглядової ради Дмитро Іванов звернув увагу присутніх, що саме на обладнанні цього підприємства були надруковані його твори, які удостоєнні найвищої у вітчизняних літературних колах Шевченківської премії.

Голова обласної ради Олена Дмитренко зазначила, що попри загальні тенденції до зменшення замовлень на друковану продукцію, підприємство надає якісні послуги замовникам та здійснює поточну господарську діяльність на належному рівні. Тому у числі постійних замовників друкованої продукції і Чернігівська обласна рада. Разом з тим, модернізація матеріально-технічної бази, розширення спектру послуг та освоєння нових ринків збуту продукції дозволить забезпечити конкурентоздатність ПАТ.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини