Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:44:57

Виявлено 129 нових випадків COVID-19

04.02.2021   19:28Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 4 лютого в області зафіксовано 129 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 50 чернігівців, десяти ніжинців, 15 жителів Чернігівського району,  дев’яти  – Ічнянського, восьми  – Менського, семи – Козелецького. По три випадки інфікування у Прилуках, Куликівському і Носівському районах, по два – у Городнянському й Сосницькому, по одному – у Бахмацькому і Новгород-Сіверському. Шестеро хворих виявили у Бобровицькому районі, п’ятеро – у Борзнянському, четверо – у Ріпкинському. З них 11 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще два летальні випадки. Від ускладнень спричинених вірусом COVID-19 померли дві жінки – 90-річна з Ріпкинського району та 59-річна – з Чернігівського. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в області від COVID-19 одужало 343 хворих. З них 198 чернігівців, 18 ніжинців, троє прилучан,16 жителів Козелецького району, 13 – Чернігівського, дев’ять – Борзнянського, четверо – Семенівського. По сім одужавших у  Бахмацькому, Менському, Носівському і Прилуцькому, по вісім – у Варвинському та Корюківському, по п’ять – у Бобровицькому, Ніжинському й Новгород-Сіверському. По шість хворих одужало в Ічнянському, Ріпкинському і Сосницькому, по два – у Коропському та Сновському й один – у Городнянському. З них 37 лікувались у медзакладах області.

Загалом на Чернігівщині 34 084 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 27 203 пацієнти одужали;
– 5 929 — лікується амбулаторно;
– 317 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 570 летальних випадків;
– 65 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 319 ПЛР-тестів та понад 705 ІФА-досліджень.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини