Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:04:51

Виявлено 199 нових випадків COVID-19

28.01.2021   17:14Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 28 січня в області зафіксовано 199 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 41 чернігівця, 19 жителів Козелецького району, 16 – Варвинського, 12 – Семенівського, дев’ятьох – Бобровицького. По 15 інфікованих виявлено у Новгород-Сіверському районі, Сосницькому та Чернігівському, по 13 – у Менському і Ріпкинському, по п’ять – в Ічнянському й Талалаївському. Семеро хворих у Прилуцькому районі, четверо – у Носівському, троє – у Сновському, двоє – у Куликівському, по одному в Борзнянському, Городнянському, Корюківському, Срібнянському районах та у Ніжині. З них 15 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще п’ять летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померли 62-річний житель Бобровицького району, 79-річна жителька Сновського району, двоє 91-річних чоловіків – з Чернігова і Корюківського району. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом COVID-19 померла 68-річна жителька Новгород-Сіверського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 628 хворих. З них 470 чернігівців, 11 прилучан, 12 жителів Чернігівського району, 10 – Козелецького. По дев’ять одужавших у Ніжині, Ріпкинському, Сосницькому і Новгород-Сіверському районах, по сім – у Борзнянському, Ніжинському, Корюківському й Сновському, по шість – у Варвинському, Куликівському, Носівському, Срібнянському та Бахмацькому. По п’ять інфікованих одужали у Бобровицькому, Ічнянському і Семенівському районах, по три – у Городнянському та Прилуцькому, по чотири – у Коропському й Менському, двоє – у Талалаївському. З них 39 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 33 493 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 25 302 пацієнти одужали;
– 7 216 — лікується амбулаторно;
– 357— перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 555 летальних випадків;
– 63 особи померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 471 ПЛР дослідження та 830 ІФА тестів.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.