Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:16:02

Упродовж минулого тижня надзвичайники врятували 2 особи та 53 рази залучалися до ліквідації пожеж

11.01.2021   14:22Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 4 по 11 січня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 227 чоловік особового складу, 62 одиниці основної і спеціальної техніки.

Вогнеборці ліквідували 31 пожежу, 22 з яких виникли у житловому секторі громадян, 2 на об'єктах різних форм власності, 4 на транспорті та 3 інші. 5 січня у м. Остер під час ліквідації пожежі житлового будинку врятовано 70-річну господарку та 69-річного чоловіка.

Нажаль, 4 січня у с. Сидорівка Борзнянського району у вогні загинув 92-річний господар помешкання, а 9 січня у с. Красилівка Козелецького району внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі загинула 80-річна жінка.

5 січня фахівці відділення групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення у складі 8 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки проводили заходи з порятунку жінки, яка впала у р. Десна з автомобільного мосту поблизу м. Чернігова

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено у Козелецькому районі.

Крім того, підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 20 разів брали участь у проведенні невідкладних робіт під час дорожньо-транспортних пригод, вивільненні транспортних засобів зі складних ділянок доріг, наданні допомоги працівникам правоохоронних органів та екстреної медичної допомоги, прибиранні поваленого дерева з проїзної частини автодороги.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини