Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:47:04

Поліція викрила торгівця фальсифікованим алкоголем та цигарками

30.12.2020   08:10Агенцiя

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури в ході обшуків вилучили у бахмацького підприємця дві тонни контрафактного алкоголю та сотні пачок тютюнових виробів.

Санкціоновані обшуки відбулися в рамках розслідування кримінальних проваджень, відкритих за частиною 1 статті 199 та частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу України. Перша з них визначає відповідальність за підробку, серед іншого, марок акцизного податку. Друга — за незаконне виготовлення або збут підакцизних товарів, небезпечних для життя чи здоров’я людей.

Поліцейські провели обшуки у помешканні підприємця та у належному йому торговельному закладі в м. Бахмач Чернігівської області. Чоловік займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, однак не гребував і збутом фальсифікованих підакцизних товарів.

В ході обшуків поліція вилучила близько двох тисяч літрів рідини з характерним запахом спирту (конкретний хімічний склад встановить експертиза). Рідину було розфасовано як у прозорі пластикові ємності, так і розлито по пляшках і замасковано під горілку популярних брендів.

Крім цього, під час обшуку поліцейські виявили та вилучили близько  тисячі пачок цигарок, теж без марок акцизного збору. Походження контрафактних товарів буде встановлене в ході подальшого розслідування.

Триває досудове розслідування у названих кримінальних провадженнях.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.