Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:55:46

Перший в Україні територіальний центр комплектування та соцпідтримки відзначив 2 річницю з дня заснування

29.12.2020   15:10Агенцiя

В Чернігові відбулися урочистості з нагоди створення Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

- За ці два роки ми здобули великий позитивний  досвід,  ми багато чого знаємо і дуже приємно, що інші звертаються до нас за допомогою. За підсумками в оперативному командуванні «Північ» ми зайняли почесне третє місце. У нас дуже високі показники з призову на військову службу офіцерів запасу – це 116 відсотків від планового завдання. І головне – це те, що ми постійно готові до проведення заходів мобілізації у разі можливого втручання ворога на нашу територію. Поряд з цим  ми завжди повинні пам’ятати тих  воїнів, що загинули за нашу державу аби ми з вами стояли в цьому строю, - зазначив у вітальному слові військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки полковник Олександр Криворучко.

Передумовою заснування Чернігівського ТЦК та соцпідтримки стало створення пілотного проєкту відповідно до рішення Уряду, а реалізовували його на базі Чернігівського обласного та Козелецького районного військоккоматів. В подальшому аналогічні центри комплектування та соцпідтримки створювались в інших районах Чернігівщини, на Рівненщині, Дніпропетровщині та Одещині.

В урочистій обстановці за зразкову службу та сумлінну працю кращі військові та держслужбовці установи були нагороджені цінними подарунками, відзнаками, грамотами, подяками та отримали чергові військові звання.

Ігор Березинський, спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини