Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:24:31

Голова облради Олена Дмитренко зустрілася із головою Ради столичного Товариства "Чернігівське земляцтво" Віктором Ткаченком

22.12.2020   08:27Агенцiя

Під час зустрічі було обговорено діяльність «Чернігівського земляцтва» та перспективи співпраці обласного представницького органу з цією потужною громадською організацією, яка вже чверть століття об'єднує велику когорту вихідців із Чернігівщини, які пов'язавли свою долю і добрі справи зі столицею нашої держави, пам'ятаючи про своє сіверське коріння.

Олена Дмитренко відзначила подвижницьку діяльність Чернігівського земляцтва та багаторічні дружні взаємини з його очільником Віктором Ткаченком і подякувала за ініціативи із відновлення пам'яток історії, сприяння збереженню історичної та сучасної спадщини Придесення та примноженню добрих традицій рідного краю.

В ході діалогу мова йшла про укладання тристоронньої Угоди про співробітництво на наступний рік та організацію традиційних урочистих зборів Товариства «Чернігівське земляцтво», які щороку гуртують громадських і політичних діячів, представників творчої інтелігенції, духовенства, та є урочистою подією року і майданчиком з представлення виробничих і наукових досягнень, презентації соціально-економічного потенціалу Чернігівщин, а також місцем для дружніх зустрічей земляків, обміну багатим досвідом.

Віктор Ткаченко презентував та вручив голові обласної ради примірники щорічних видань Товариства, - випуски «Календаря Чернігівського земляцтва» різних років, які вміщують матеріали про розмаїття національно-культурного надбання Чернігово-Сіверського краю, відомості про його історичних осіб, членів товариства та багато іншої корисної інформації.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.