Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:40:29

Прилуки: відбулося чергове засідання Громадської ради

11.12.2020   14:38Агенцiя

У сесійній залі міської ради 9 грудня відбулося десяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

З першого питання «Про делегування представників Громадської ради до конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти «Прилуцька школа мистецтв» проінформував присутніх начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Відповідно до Закону України «Про культуру», рішення Прилуцької міської ради від 22 жовтня №307 «Про оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти «Прилуцька школа мистецтв», Громадській раді необхідно делегувати трьох представників до конкурсної комісії. Після обговорення члени ГР делегували:
    голову Прилуцької міської організації профспілки працівників культури Гнатів Євгенію Валентинівну,
    голову Прилуцької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Заголій Тетяну Спиридонівну,
    представника громадської організації «Молодіжний клуб Джура» Зінченко Марію Юріївну.

З питання «Про створення ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради» доповіла начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова.

У ході засідання члени Громадської ради також розглянули подання громадських організацій: від голови Всеукраїнської спілки ліквідаторів інвалідів «Чорнобиль 86» Олега Реброва та від голови Прилуцького міськрайонного добровільного товариства Спілки «Чорнобиль» Юрія Буконкіна про нагородження Відзнакою міського голови м. Прилуки «За заслуги» членів їхніх організацій з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Громадська рада ухвалила рішення рекомендувати міському голові задовольнити клопотання громадських організацій та до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС нагородити Відзнакою міського голови міста Прилуки «За заслуги»:

- від Всеукраїнської спілки ліквідаторів інвалідів «Чорнобиль 86»:
    Прокопця Юрія Анатолійовича;
    Шевцова Леоніда Володимировича.

- від Прилуцького міськрайонного добровільного товариства Спілки «Чорнобиль»:
    Дробота Андрія Павловича;
    Скибу Олександра Миколайовича.

До речі, троє членів Громадської ради, відповідно до Положення про Громадську раду, склали свої повноваження і вийшли із членства, у зв’язку з обранням їх депутатами Прилуцької міської ради восьмого скликання (Гензель Артем Ігорович, Чміль Сергій Валерійович, Чумаченко Анна Леонідівна).

До складу Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради ввели наступних за черговістю кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів на установчих зборах та почнуть працювати з наступного засідання ГР, ними стали:
    Головань Олексій Анатолійович, член благодійної організації «Міжнародний фонд «Нова Країна»;
    Заріпов Рахімзян Шаріфзянович, член громадської організації «Прилуцька міська організація ветерани України»;
    Сагайдак Валерій Іванович, член громадської організації «Об’єднання ветеранів та працівників силових структур України».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини