Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:06:39

Ніжин: відбулося засідання виконавчого комітету. Нові скореговані тарифи для юридичних осіб

27.11.2020   12:05Агенцiя

26 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка.

На порядок денний вцілому винесено 5 проектів рішень, які стосувалися розміщення тимчасових споруд, фінансування заходів міської цільової програми з виконання власних повноважень Ніжинської міської ради та дострокове припинення дії договорів на тимчасове користування місцями розташування зовнішніх рекламних засобів (реклами).

Одним із важливих рішень було прийнято «Про  встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії і  постачання гарячої  води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі»».

Начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш надала роз’яснення щодо корегування тарифів. Зазначила, що всі розрахунки проведені правильно, тарифи скореговані лише на вартість природного газу, яка зросла на 32, 7 %. Попередні тарифи, які затвердив виконавчий комітет 24 вересня 2020 року ведені в дію лише в частині тарифу на теплову енергію, тобто для юридичних і фізичних осіб. Ці нові скореговані тарифи будуть введені в дію тільки для юридичних осіб, тобто для бюджетних установ і інших споживачів, а для населення даний тариф не застосовується. Доки діють карантинні обмеження тариф для населення не буде підніматися і буде застосовуватися той, який діє на сьогодні.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федір Вовченко наголосив, що відповідно до цього рішення підвищення для населення не буде. Коригування проводиться лише на одну складову тарифу – це газ, які будуть застосовані для юридичних осіб. «Міська влада не повинна допустити зриву проведення опалювального сезону 2020-2021 року», - зазначив Федір Іванович.

У різному члени виконавчого комітету одноголосно підтримали пропозицію ТОВ «Юасіті» щодо встановлення на площі імені Івана Франка камер відеоспостереження за власні кошти товариства.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.