Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:23:01

У Чернігові комунальне підприємство та міжнародна організація спільно допомагають безпритульним тваринам

04.11.2020   10:45Агенцiя

У Чернігові вже протягом двох років працює комунальне підприємство "Ветеринарно-стерилізаційний центр "Крок до тварин".

руки

руки

Останні три тижні підприємство активно співпрацює з міжнародною організацією «Чотири лапи Україна». Меморандум про співпрацю міста з організацією, яка на меценатських засадах допомагає тваринам, підписаний у жовтні, кілька тижнів тому. Наразі вже є перші результати спільного проєкту.

Про таку співпрацю у місті мріяли давно. У рамках цього проєкту відбувається обмін досвідом з ветеринарами цієї організації, які проходять практику у провідних ветклініках світу. За три тижні співпраці на базі комунального підприємства вдалося простерилізувати, вакцинувати від сказу та ідентифікувати 200 тварин. Усі роботи проводяться безкоштовно для міста. Фінансування здійснюється за кошти Європейського союзу та людей, які вболівають за долю тварин.

У Чернігові «Чотири лапи Україна» будуть працювати ще протягом цього тижня. Фахівці сподіваються відловити і простерилізувати близько 50 кішок та собак.

ТОВ «Чотири лапи Україна» є представником міжнародного благодійного фонду, який працює у багатьох країнах світу. В Україні вони працюють вже 8 років та допомагають у подоланні проблеми великої кількості безпритульних тварин.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини