Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:10:48

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

03.11.2020   09:07Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 2 листопада до 8:00 3 листопада 2020 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 1 особа постраждала.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- на 47-му км автодороги Чернігів-Грем’яч за смт Березна Менського району (в напрямку м. Мена) близько 09 год. 20 хв. 02 листопада сталося зіткнення автомобіля марки «Акура» (модель ТLХ) та автомобіля  марки «ВАЗ 21099». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 21099» та його пасажир загинули на місці аварії. На місці події працюють СОГ ГУНП в Чернігівській області та слідчі ДБР.

-  в с. Єрків Козелецького району по вул. Гагаріна, 43 о 19 год. 23 хв. 02 листопада водій автомобіля  «ЗАЗ Део Сенс» здійснив наїзд  на пішохода, який в неосвітленому місці перебігав дорогу за межами пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав  тілесні ушкодження.


Пожежі – 5:

пожежі в житловому секторі – 3:

- в с. Володькова Дівиця    Носівського району, в господарстві по вул. Набережна, 48 о 06 год. 16 хв. 2 листопада сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та стіни на площі 27 кв.м, майно. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

-  в    м. Ічня. в господарстві по вул. Травнева, 140, о 14 год. 28 хв.  2 листопада сталася пожежа господарчої будівлі (8х15 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено облицювання стін на площі 6 кв.м та майно. Причина встановлюється.

 - в   м. Чернігів, в господарстві по Мінському пров.  буд  2А   о 20 год. 52 хв. 02 листопада, сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено димар. Причина - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

пожежі на транспорті – 1:

  - біля смт Березна    Менського району, о 09 год. 25 хв. 02 листопада сталася пожежа автомобіля "ВАЗ 21099" Вогнем пошкоджено навісне обладнання двигуна, салон та кузов автомобіля. Причина дорожньо - транспортна пригода.

Доповнення до пожежі торфу станом на 12 год. 02 листопада ліквідовано пожежу торфу біля с. Смолин Чернігівського району, яка сталася 28 жовтня.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 13 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 13 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 2 листопада до 20 години 3 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 2-7º, вдень 8-13º тепла.      
По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 3-5º, вдень 9-11º тепла.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини