Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:55:08

У Чернігові поліція зупинила поширення провокаційних агітматеріалів

05.10.2020   08:18Агенцiя

Поліцейські зупинили розклеювання по місту агітматеріалів провокаційного характеру та вилучили близько 500 подібних листівок. За ознаками перешкоджання здійсненню виборчого права відкрито кримінальне провадження.

3 жовтня близько 2-ї години ночі на вулиці Героїв Чорнобиля в Чернігові екіпаж патрульної поліції виявив трьох осіб, що розклеювали агітаційні матеріали на стовпах. Текст листівок містив провокаційну інформацію щодо кандидатів на посаду міського голови. Такі відомості здатні спотворити у читачів інформаційну картину передвиборчих перегонів.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські опитали трьох чернігівців віком 18-22 роки, які розклеювали агітаційні листівки. Молодики пояснили, що отримали їх від невідомої особи, яка запропонувала за розклеювання грошову винагороду.

Поліцейські вилучили близько 500 листівок провокаційного характеру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини