Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:24:28

Комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові розглянула питання порядку денного

03.10.2020   08:52Агенцiя

1 жовтня, у міській раді відбулося засідання комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові.

У роботі комісії під керівництвом заступника міського голови Андрія Черненка взяли участь представники Управління патрульної поліції в Чернігівській області, структурних підрозділів міської ради та представники депутатського корпусу.

До порядку денного засідання були включені 20 питань:

    Звернення гр. Онищенка Д. А. з пропозицією встановлення дорожніх знаків 3.1 «Рух заборонено» від перехрестя вулиць Волонтерів – Добровольців - Партизанська до перехрестя вулиць Волонтерів - Стрілецька.
    Звернення голови ОСН «Бобровиця» Віктора В. М. з пропозицією встановити світлофорний об’єкт на існуючому нерегульованому пішохідному переході через вулицю Шевченка на перехресті з вулицею Бортнянського й облаштування його освітленням та будівництво тротуарів від пішохідних переходів до зупинок міського пасажирського транспорту «Вул. Д. Бортнянського».
    Звернення гр. Бондаренко С. М. з проханням узаконити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки, що встановлені перед магазином по вулиці Всіхсвятська, 5.
    Звернення гр. Сєрик О. І. з проханням встановити світлофорний об’єкт біля СГТ «Роднічок», розташованого по вулиці Кільцева.
    Звернення гр. Євлах М. К з пропозицією встановлення дорожніх знаків 3.29 «Обмеження максимальної швидкості» на перехресті проспекту Миру з вулицею Коцюбинського.
    Звернення мешканців будинків №№ 13, 20, 22 по вулиці Толстого з проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки, на повороті біля їх будинків.
    Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією облаштувати нерегульованого пішохідного переходу біля будинку 11 по вулиці Попова.
    Колективне звернення мешканців вулиці Жабинського  з проханням облаштувати нерегульованого пішохідного переходу біля будинку 3 .
    Звернення гр. Чайки С. О. з проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулиці Преображенська в районі зупинки міського пасажирського транспорту «Вал».
    Звернення гр. Чирви і Костюка з проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулиці Андрусенка.
    Звернення мешканців будинку № 93 по проспекту Перемоги щодо заборони заїзду автомобільного транспорту на внутрішньо-дворову територію даного будинку.
    Звернення управління ЖКГ ЧМР з проханням розглянути електронну петицію гр. Польгуя М. Г., яка набрала необхідну кількість голосів на свою підтримку (258 із 250), щодо питання про ускладнення дорожнього руху на перехресті проспекту Миру і вулиці Олега Кошового (біля автозаправки "ОККО"), зокрема виїзду з вулиці  Олега Кошового на проспект Миру в напрямку центру міста.
    Звернення мешканців будинку № 49 по вул. В. Чорновола щодо перенесення зупинки громадського транспорту від даного будинку в інше місце.
    Звернення гр. Кузнецової С. І. з проханням встановити світлофорний об’єкт на перехресті вулиці Шевченка з вулицею Кленовою.
    Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією облаштування регульованого пішохідного переходу на перехресті дороги Р56 (Михайло-Коцюбинське шосе) і вулиці В. Чкалова (Зарічний).
    Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією оновлення дорожньої розмітки на нерегульованому пішохідному переході по вулиці Ціолковського (район «АЗС T&T NEFT»).
    Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки по вулиці Заньковецької на ділянці між вулицями Харківська і Транзитна.
    Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією встановлення дорожнього знаку 2.1 «Дати дорогу» на перехресті вулиці Сєрікова з вулицею Б. Хмельницького (з боку вулиці Б. Хмельницького).
    Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією облаштувати нерегульованого пішохідного переходу через вулицю Глібова між вулицями Невського і С. Носа (колишня вулиця Гайдара).
    Звернення ФОП Корень В. В. з проханням зміни циклограми світлофорного об’єкту на перехресті вулиці Старобілоуська з вулицею Ріпкінська.

Члени комісії під час розгляду питань враховували всі пропозиції депутатів міської ради та жителів міста, а також вимоги нормативних документів. Не всі сьогоднішні рішення задовольнили прохання заявників. Втім? визначальним щодо остаточного рішення з будь-якого нововведення є дотримання правил безпеки дорожнього руху.  

Протокол з рішенням комісії по кожному питанню найближчим часом буде розміщений на вебпорталі Чернігівської міської ради в рубриці "Публічна інформація" (розділ "Протоколи засідань комісій" - "Протоколи засідання постійно діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові).

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини