Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:06:09

Виявлено 112 нових випадків COVID-19

08.09.2020   19:23Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 8 вересня в області зафіксовано 112 нових випадків захворювання COVID-19.

З них 21 випадок виявлений у Борзнянському та стільки ж у Носівському районах, 18 - у Бобровицькому, 14 - у Чернігові, по 8 випадків у Ніжині та Прилуцькому районі, по 4 випадки в Ічнянському, Ніжинському та Сновському районах, три випадки у Коропському районі, два - у Срібнянському, по одному - у Прилуках, Козелецькому, Менському, Новгород-Сіверському та Ріпкинському районах.

З них 13 перебувають на госпіталізації, решта на самоізоляції вдома.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. У Ніжинському районі помер 75-річний чоловік. Він мав супутні патології, що ускладнили перебіг хвороби COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Загалом на Чернігівщині 2484 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 1079 пацієнтів одужали;
– 1107 — лікується амбулаторно;
– 249 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 40 летальних випадків;
– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 986 тестів (ПЛР та ІФА-тестів).

– За минулу добу зареєстрована рекордна кількість інфікованих коронавірусом. Тож вкотре нагадуємо про  важливість дотримання правил особистої гігієни, соціальної дистанції, виконання рекомендацій МОЗ та уникнення скупчення людей. При наявності перших симптомів коронавірусної хвороби, просимо негайно зателефонувати своєму сімейному лікарю, – наголосив Андрій Прокопенко, голова Чернігівської ОДА.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.