Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:22:02

Відбувся конкурс на зайняття посад керівників "Чернігівського обласного центру громадського здоров'я" та "Обласного дитячого санаторію "Пролісок"

08.09.2020   14:41Агенцiя

8 вересня відбулося чергове засідання конкурсної комісії на зайняття посад керівників закладів охорони здоров'я, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області, а саме комунального некомерційного підприємства «Чернігівський обласний центр громадського здоров'я» Чернігівської обласної ради (ЄДРПОУ 26179893) та комунального некомерційного підприємства «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради (ЄДРПОУ 31948473).

Розпорядженням голови Чернігівської обласної ради від 11 серпня 2020 року № 86 оголошено конкурс на зайняття посад керівників вищевказаних комунальних закладів охорони здоров'я. А під час засідання комісії 20 серпня були сформовані вимоги до претендентів та конкурсні пропозиції та затверджений строк прийому документів.

Члени комісії розглянули подані документи та заслухали презентацію кандидата на посаду керівника КНП «Чернігівський обласний центр громадського здоров'я» Володимира Тарасовського. Шляхом голосування комісія прийняла рішення рекомендувати кандидатуру В.О. Тарасовського для затвердження на сесії обласної ради.

Щодо зайняття посади керівника КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок», то комісією прийнято рішення продовжити термін подання документів до 18 вересня 2020 року у зв'язку з тим, що у встановлений строк документів на розгляд конкурсної комісії не надійшло.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини