Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:57:48

В Ріпкинському районі поліція розшукує жительку Чернігова, яка пішла по гриби і заблукала

26.08.2020   10:58Агенцiя

Близько 18 години по допомогу до поліції звернувся мешканець Чернігова і повідомив, що зранку його мати 1936 року народження поїхала в село Олешню Ріпкинського району в ліс по гриби та заблукала.

Її прикмети: зріст 160 см, худорлявої статури, волосся сиве, на одне око не бачить. Одягнена ймовірно у рожеву куртку. Жінка має при собі мобільний телефон.

На пошуки зниклої жінки був одразу піднятий по тривозі особовий склад Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, розшукові заходи також проводять наряди груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Пошуки ускладнюються рясними опадами, темрявою, а також частковою відсутністю мобільного зв’язку у лісовому масиві.
Під час останньої телефонної розмови жінка розповіла, що вийшла на дорогу з щебеню. Наразі поліція прочісує усі квадрати, які підпадають під опис за цим орієнтиром. Пошуки тривають.

Особовий склад Ріпкинського відділення поліції, слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції, лісники, єгеря, оперативники кримінальної поліції Головного управління в області усю ніч проводили пошуки 84-річної пенсіонерки в лісах Ріпкинського району.

Дотепер відшукати жінку не вдалося через нечіткі орієнтири, які давала старенька, до того, вона має вади зору.
Близько сьомої ранку пенсіонерці вдалося знайти місцину, де працює мобільний зв'язок, і зв’язатися з правоохоронцями. Поліція звузила район пошуків, але він все одно є досить великим. До пошуків також невдовзі долучиться Нацгвардія.
Поліція звертається до всіх небайдужих громадян, грибників, мисливців, мешканців Олешні та навколишніх сіл приєднатися до пошуків і допомогти повернути додому жінку, яка провела ніч у лісі під дощем. Зважаючи на поважний вік, це вже стало серйозним випробуванням для її здоров’я.  

Приєднатися до пошуків та отримати оперативну інформацію можна від чергового Ріпкинського відділення поліції за номером (04641)2-15-63.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини