Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:47:11

Чернігів: мшканці мікрорайону "Подусівка" скористалися програмою 80/20 для прокладання колектору

18.07.2020   11:04Агенцiя

Рішенням виконкому Чернігівської міської ради від 16 липня перелік об`єктів по облаштуванню інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова в цьому році (програма «80/20»), доповнений ще одним пунктом – об’єктом «Будівництво централізованої каналізації вулиці Московська (від будинку №46 до вулці Кримської); вулиці Перемоги (від будинку №13 до вулиці Кримської); вулиці 21 Вересня (від будинку №21 до вулиці Кримської); вулиці Панаса Мирного (від будинку №11 до будинку №24); вулиці Кримської (від будинку №75 до вулиці Керченської) в м. Чернігові (I черга будівництва).

Це - будівництво централізованої каналізації на чотирьох вулицях у мікрорайоні «Подусівка». Участь у програмі «80/20» бере орган самоорганізації населення (ОСН), створений мешканцями перелічених вище будинків. 

Відповідно до проєкту будівництва, загальна довжина ділянки самопливної каналізаційної мережі (Ø200 мм) становить 675 м.п. Загальна довжина ділянки самопливної каналізаційноїмережі (Ø160 мм) становить 838 м.п. Крім того, враховуючи рельєф місцевості, проєктом передбачається влаштування комплектної підземної каналізаційної насосної станції.

Вартість I черги будівництва, згідно з експертним звітом, складає 12 млн 470 тис. грн. Фінансування в 2020 році - 3 млн 612 тис. грн. З них 2 млн 889 тис. грн - кошти міського бюджету, 722 тис. грн. (тобто 20%) - власні та залучені кошти ОСН.

Програма розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки затверджена рішенням Чернігівської міської ради від 27 жовтня 2016 року № 12/VІІ-4. Вона передбачає створення у місті умов для залучення мешканців приватного сектору до покращення благоустрою та поліпшення умов їх проживання.

Всього в переліку міської програми «80/20» для приватного сектору на сьогодні – 5 об’єктів на загальну суму – 24 млн грн.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.