Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:09:01

Прилуки: перевірка готовності здачі будівництва другого корпусу гімназії № 1

20.06.2020   12:45Агенцiя

19 червня у місті Прилуки працювала мобільна інспекція міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України разом із представниками Чернігівської ОДА.

Участь у роботі інспекції взяли також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко, начальник управління житлово-комунального господарства Прилуцької міської ради Олег Созінов та заступник директора будівельної компанії ПП «МПБП СТИМУЛ» Віктор Колесник.

Метою візиту інспекційної групи стало обстеження завершення будівництва другого корпусу приміщення гімназії №1.
 
Нагадаємо, що новий корпус гімназії розрахований на 480 учнівських місць. Під час будівництва школи максимально враховані освітні потреби школярів.

Окрім сучасно обладнаних класних кімнат, облаштовані спортивні зали, танцклас, мистецький та музичний клас, студії для гурткової роботи, актовий зал. Важливо, що новий корпус гімназії відповідатиме умовам навчання дітей з особливими потребами.

Саме в цій школі збудовано перший в місті басейн. У ньому зможе працювати школа плавання та спецгрупи для оздоровлення дітей з особливими потребами.

Наразі роботи на завершальній стадії. Дата відкриття залишається незмінною та запланована на 1 вересня 2020 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини