Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:55:42

Прилуки: відбулося засідання виконавчого комітету

17.06.2020   10:03Агенцiя

16 червня у сесійній залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради під головуванням міського голови Ольги Попенко.

Члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко інформував присутніх з питання «Про порядок перевезення пільгових категорій населення в м.Прилуки пасажирським автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування».

Міський голова Ольга Попенко зазначила, що на минулому тижні, 9 червня, перевізники ініціювали зустріч та звернулися до міської ради за допомогою, адже в умовах карантину та запроваджених державою обмежень виникає ряд проблем для роботи сфери обслуговування: зменшився пасажиропотік на автобусних маршрутах міста.

У ході обговорень члени виконавчого комітету прийняли рішення суб’єктам господарської діяльності, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, з 17 червня 2020 року до завершення карантинних обмежень, забезпечити перевезення пасажирів, які згідно чинного законодавства України користуються правом на пільговий проїзд (крім пільгових категорій, затверджених рішенням виконавчого комітету від 02.06.2015 №212 «Про організацію перевезення громадян пільгових категорій на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Прилуки») в кількості 20% від кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу.

Ольга Попенко наголосила на тому, що дані зміни будуть впроваджені лише на період карантину.

Олександр Сивенко також доповів з питання «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Прилуки». Члени виконкому ухвалили рішення про проведення 6 серпня 2020 року конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Прилуки.

Також затверджено перелік міських маршрутів, що уносяться на конкурс:
    №3А «вул. Густинська - Залізничний вокзал»
    №4А «Школа №13 - Військове містечко №12»
    №5А «Дослідна - Комунгосп - Залізничний вокзал»
    №13 «ПУТТ - Залізничний вокзал - Дослідна»
    №18 «Івушка - селище Будмаш»
    №16А «Військове містечко №12 - Тваринмаш»
    №22 «Залізничний вокзал - Школа №13»
    №25 «Дослідна - Нафтовик»
    №26 «273 квартал - вул. Житня - Дослідна»
    №35 «273 квартал - Івушка»

У ході засідання члени виконавчого комітету також заслухали начальника відділу комунальної власності міської ради Олену Яценко, яка доповіла поінформувала присутніх стосовно питання передачі на баланс комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради об’єкту «Громадська вбиральня в центральній частині м. Прилуки Чернігівської області (17500, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Київська)».

Також члени виконавчого комітету розглянули наступні питання:
    Про нагородження.
    Про виділення коштів для преміювання.
    Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.
    Про виділення коштів.
    Про розміщення зовнішньої реклами.
    Про утворення постійно діючої громадської житлової комісії по контролю за розподілом житла при виконавчому комітеті у новому складі.
    Про взяття безхазяйного майна на облік.
    Про продовження терміну дії ордера.

Члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили по них відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.